Nyheter – Boldrini SelleriaSander Stødle2018-02-24T11:25:11+00:00

Nyhet

Boldrini Selleria Dal 1955

Boldrini gjennomfører hele produksjonen i Italia, med bare italienske råvarer. Arbeidet blir utført av håndverkere på ekspertnivå og utseende blir ekslusivt skapt av Boldrini sine egne designere – i tråd med italienske lover.

Baggene er håndlaget fra kalveskinn og farget med kun vegetabilsk farging. Små flekker eller rynker som kan sees i læret må ikke misforstås med defekt i produktet. Dette er et bevis på naturligheten i skinnet, noe som gjør at hvert produkt kan anses som “One of a kind”.

Weekendbag

Boldrini Selleria sin weekendbag kommer i mørkbrun med samme søm detaljer og foret innvendig er beige. Weekendbaggen er romslig, med lommer på innsiden. Det er mulig å henge baggen på skuldrene, med stropper som festes på utsiden.

Mål; 28 cm høyde x 54 cm bredde x 30 cm dybde (omtrentlig)

PC Veske

PC veskene er tilgjengelig i sort, lys brun og mørk brun med flotte søm detaljer og rødt fór innvending. Det er glidelås lomme både på innsiden og utsiden, i tillegg til to åpne lommer innvendig. PC vesken har håndtak på hver side, i skinn.

Mål; 28 cm høyde x 38 cm bredde x 6 cm dybde (omtrentlig)

Om det oppstår flekker fra hverdagsbruk er det viktig å fjerne dette med en myk børste eller klut og naturlig fett. Kjemiske produkter vil ødelegge skinnet.

Lys brun

Mørk brun

Svart