Dress til 17. Mai

17. Mai 2019 står snart for tur, så nå må du sjekke at dressen passer, og at den hvite skjorten faktisk er hvit. Er det på tide å bytte ut dressen, eller ønsker du et helt nytt antrekk? Vi er her for å hjelpe deg!

Populære valg

Det er ingen regel for hva slags farge dressen skal ha, så velg den fargen du liker og føler deg vel i! Tidlige i vår fikk vi inn flere nye dresser i fine blånyanser som alle egner seg til bruk på nasjonaldagen. En klassisk Navy dresser også i 2019 meget populær, men i og med at April har gitt oss så mye fint vær, er det lov å håpe på at Mai byr på det samme, og da er det fint å kunne velge en litt mer vårlig, lysere dress i blått eller grått.

Blazer er et flott alternativ til dressen

Dersom du ønsker et mindre formelt antrekk til festdagen, er våre blazere fra Loro Piana Summertime et meget godt valg. Dette er en blanding av ull, silke og lin som kommer i flotte sommerfarger. Vi har også fått inn nye chinos som er veldig fine sammen med våre blazere.

Slips og lommetørkle – de viktige detaljene som gjør antrekket!

17. Mai er virkelig dagen for å pynte seg, og det er et must med slips og lommetørkle til dressen! Dette er viktige detaljer som hever hele antrekket, og som også gir deg muligheten til å bruke litt farger.

Velg gjerne et slips som inneholder farger som rødt, hvitt og blått, og et lommetørkle som matcher. Det er viktig at slipset og lommetørklet du velger har likhetstrekk, men de trenger ikke å være helt like. Eksempelvis kan du ha et slips som er blått med røde og hvite striper, og et ensfarget hvitt eller rødt lommetørkle. Et tørkle i hvitt er aldri feil dersom du er usikker. Det er ikke alltid like enkelt å finne fargekombinasjoner som passer fargen på dressen din, men kom innom en av våre butikker, så gir vi deg både god hjelp og inspirasjon!

Sko og belte

Husk å ha nypussede sko med matchende belte til antrekket. Du kan gjerne velge brune sko, det passer veldig godt til blå eller grå dress. Planlegger du å bruke sort dress, må du også ha sort tilbehør.  Det er også viktig å merke seg at beltet er en detalj som gjør antrekket komplett, og skal ikke snerpe buksen sammen – dette skjer ofte hvis buksen er for vid i livet.

Menswear hjelper deg!

Med et øye for detaljer, kan du være trygg på at du får den beste hjelpen hos oss! Unngå gjerne å handle i siste liten, slik at vi rekker å ha dressen din ferdig justert før den store festdagen. Uansett gjør vi vårt ytterste for at du skal skinne 17. Mai!

Besøk en av våre butikker i Oslo eller Trondheim, eller snakk med oss i chatten på www.menswear.no

HippHippHurra!

Dress til 17 mai Oslo og Trondheim

Dressen over er en mørkeblå dress med micromønster. Sammen med hvit skjorte og et rødt slips er det et perfekt antrekk til 17. mai. Dress kr. 4.995,-, skjorte kr. 850,- og slips kr. 495,-.

Hvit skjorte til 17. mai
https://menswear.no/product-category/nettbutikk/slimfit-skjorter/

Hvit skjorte er en sikker vinner på 17. mai!