RETURRETTadmin2018-12-03T13:46:51+00:00
  • Info om nettbestillinger fra Menswear

Praktisk informasjon om nettbestillinger hos Menswear

Nettbestillinger sendes fra vår butikk i Trondheim. Dine produkter pakkes og sendes snarest mulig, vanligvis innen 1-2 virkedager. I Norge benyttes Posten Norges Servicepakke og du vil få en bekreftelse når varen er på vei. Videre oppfølging gjøres av Posten via SMS når forsendelsen er underveis og når den kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i butikk.

Menswear sender varene dine med Bring i Norge Menswear sender varene dine med Posten i Norge

Returrett

Hvis du mot formodning ikke skulle være fornøyd med varen kan den returneres innen 14 dager. Du kan da velge om du vil ha pengene tilbake eller bytte i annet produkt. Hvis du bor i nærheten av en av våre butikker kan du selvsagt bytte produkter kjøpt på nett i butikken. Da gjelder den samme fristen på 14 dager*.

* Hos Menswear ønsker vi å gjøre julehandelen trygg og lettvint for både deg og gavemottaker. Det er derfor mulig å bytte julegaver frem til 12.januar

Ved retur er det kjøper selv som betaler porto. Vi anbefaler å bruke sporing slik at du er forsikret. Kjøper er ansvarlig for pakkens innhold frem til den er mottatt av oss, vi ber deg derfor sørge for at varen er godt innpakket i orginalemballasjen.

Reklamasjon

Vi garanterer at varene du har bestilt er feilfrie ved levering. Hvis du mottar en defekt eller feilsendt vare, vennligst kontakt oss på vår mail/tlf så snart som mulig, men ikke senere enn 14 dager hvis varen er skadet ved levering.

Tlf: 73 52 84 00 / mail@menswear.no

Bytte størrelse – hva gjør jeg?

Ønsker du å bytte størrelse kan du returnere varen innen fristen på 14 dager –  så sender vi ny vare når vi har mottatt din retur. Vi sender deg en mail og bekrefter at vi har mottatt varen din og når din nye vare er på vei fra oss.

Bytte til annen vare – hva gjør jeg?

Ønsker du å bytte i en annen vare kan du returnere varen til oss innen fristen, og få tilbakebetalt for returnert vare. Legg deretter inn bestilling på ny vare i nettbutikken.

Returpolitikk

En retur forutsetter at varen er i sin fulle stand og helt ubrukt, med alle orginale lapper og merker. Vær forsiktig med varen slik at den kan selges på nytt. Vi anbefaler deg å prøve sko på et mykt underlag, som et teppe, slik at du unngår synlige riper under sålen. Pass på at du ikke bruker sterk parfyme som setter lukt i stoffet når du prøver klær, vi godtar ikke returer med utpreget lukt i stoffet.

SIKKER BETALING

Vi benytter PayPal og NETS for betalinger.  Med PayPal kan du benytte Visa, Mastercard og American Express i tillegg til din PayPal konto. Med Nets kan du benytte Visa og Mastercard.

Betal med Visa hos Menswear    Betal med PayPal hos Menswear    Betal med Mastercard hos Menswear    

Menswear Norge AS ble startet i 2000 av Tore Nergaard og John Atle Cleveland. Vårt største ønske er at du skal bli fornøyd med det du kjøper av oss og at det skal være enklest mulig å handle enten det er på nett eller i våre butikker. Skulle du ha noen spørsmål, forslag til forbedringer eller noe annet er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder Tore Nergaard enten på telefon +4790626268 eller epost nergaard@menswear.no

Gründere av Menswear Norge AS