Julegavetips til han fra Menswear

Merinoullgenser med v-hals fra Viero Milano
Julegaver til mannen - gode julegaveforslag

Vi har valgt å dele årets julegavetips i forskjellige priskategorier. Dette gjøres for å skreddersy forslagene etter dine behov. Noen er på utkikk etter noe ekstra å gi, mens andre ser etter “hovedgaven” til sine kjære. Uavhengig ønske håper vi å kunne hjelpe deg med å finne den perfekte gave.

Under 500

For under 500,- har vi et meget godt utvalg av diverse slips i silke og ull, lommetørkler med fine mønstre og de berømte bambussokker. Sokkene finnes i tre forskjellige farger – navy, koksgrå og sort. De kommer i en fin eske med 7 par og koster kun 395,-. Ellers har vi et godt utvalg mansjettknapper og undertøy i både modal og bomull, både i sort og hvit.

500-1000 

Vi har er bredt utvalg skjorter i fineste bomullskvaliteter i denne kategorien. I tillegg har vi gensere av merinoull i en fin passform som finnes både i rund og v-hals. Utenom disse produktene har vi fine kombinasjoner av slips og lommetørkler som kommer under 1000,-. Kombinasjonen med slips og tørkle legges i en fin eske som prikken over i’en.

For å holde ekstra på varmen har vi fine skjerf i en blanding av ull/silke med nydelig mønster eller hansker i italiensk kalveskinn forét med cashmere i mange størrelser.

1000-2000 

Innenfor denne kategorien har vi et stort utvalg av tilbud og forslag. Du har muligheten til å kombinere tre skjorter og gensere for et godt tilbud. Et annet alternativ en fin kombinasjon av skjorte og slips.

Våre bukser i flanell har vært meget populære i år og dette er et av våre beste forslag. Buksene kan brukes til mange anledning, avhenger på tilbehøret han velger. Disse passer godt med genser, blazer eller bare skjorte.

Hvis han har nok skjorter og bukser har vi et stort utvalg av italienske dressko laget av kalveskinn. Både buksene og skoene koster 1800,-

3000+

Ønsker du gi litt ekstra i år hjelper vi gjerne til med å lage fine antrekk av bukser, gensere eller skjorter. I tillegg har vi fått inn noen fantastiske blazere i en fin blanding av ull og kashmir i mørkere farger.

Gavekort

Om du er usikker på størrelse eller hva du skal gi, har vi gavekort på valgfrie beløp. Gavekortene er gyldige ett år så det er ikke hast å bruke disse opp.

Besøk gjerne en av våre butikker så hjelper vi deg med å finne en fin gave. Husk utvidet byttefrist på varer kjøpt i desember er 12. januar så det trengs ikke å stresse med bytting i juleferien.

Vi i Menswear ønsker deg og dine en riktig god jul og godt nyttår.

Julegave til mannen - sokker til jul
God Jul fra Menswear
God Jul fra Menswear