Mørk blå dress / marineblå dress

De siste årene har mørk blå dress blitt mer og mer dominerende i motebildet, og mange har blådressen som den foretrukne jobbdressen. Den ensfargede mørkeblå dressen er den de fleste velger, og her finnes det flere nyanser. Vil man ha en blå dress som er litt mindre formell kan man velge en med et mønster, for eksempel et diskret Prince of Wales rutemønster, pinstripe eller ruter.

En blådress regnes som en formell dress, med en hvit skjorte, slips og et hvitt lommetørkle passer den fint til for eksempel bryllup og 17. mai.

Hos Menswear vil du til enhver tid finne et godt utvalg blådresser i flere nyanser og mønstre. Her kan du se noen eksempler på blådresser, kom gjerne innom oss for å se hele utvalget.

Mørk dress - mørk blå dress. Tilgjengelig i Oslo og Trondheim

Blådresser i fantastiske stoffkvaliteter fra:

SlideLoro Piana logo Viero Milano logo - vieromilano.it Cloth Ermenegildo Zegna logo Cerruti logo
Blå dress med ruter i stoffet Ermenegildo Zegna Traveller Microsphere.

Mørk blå dress i stoffet Ermenegildo Zegna Traveller Microsphere.

En utrolig flott dress i et stoff som passer fint til jobb. Denne blå dressen har diskrete ruter og er i et fantastisk stoff fra Ermenegildo Zegna som er beregnet på å kunne bruke på reise. Hvis den er i en koffert retter stoffet seg fint ut ved å henge dressen opp litt før bruk. Den har også Microsphere effekten som gjør den flekkavstøtende – veldig praktisk hvis du er uheldig å søler litt.

Cloth Ermenegildo Zegna logo

Ull som skal bli til en blå dress hos vår leverandør Cerruti i Biella, Italia.

Ullråvare som skal bli til en blådress hos Lanificio Cerruti.

Mørk blå dress til 17 mai

Mørk blå ensfarget dress.

En utrolig flott blådress i stoffet Four Seasons fra Loro Piana. Dressen passer perfekt til bryllup, 17. mai og andre høytideligheter. Det er også en populær jobbdress.

Denne blådressen passer perfekt med en hvit skjorte til formelle anledninger. Skal den brukes på nasjonaldagen anbefaler vi et slips og lommetørkle med noe rødt i.

Dressen finner du i et stort antall størrelser i alle våre butikker.

Loro Piana logo

Blå dress i stoffet Ermenegildo Zegna Traveller Microsphere. Menswear Oslo og Trondheim

Blå melert dress i stoffet Ermenegildo Zegna Traveller Microsphere. Fantastisk fin blådress som passer fint hele året. Limited Edition.