Nyheter vår/sommer 2018Sander Stødle2018-04-30T08:29:18+00:00

Vår/sommer 2018

Nye dresser hos Menswear Hegdehaugsveien, Tjuvholmen, Lysaker og Trondheim

Dress

I tillegg til det store utvalget klassiske dresser i forskjellig nyanser mørkeblått, grått og svart har vi fått inn tre nye dresser – en lysere blå og beige melange i Super 130´s. Den tredje er en kongeblå dress i Loro Piana Four Season Super 130’s stoff. Dressene er 100% ull og fungerer bra til alle årstider, men fargen passer best til vår- og sommerbruk. Du finner også flere mønstrede dresser i flere farger i våre butikker.

Svart dress, navy dress og koksgrå dress til jobb i oslo og trondheim

Genser

Vårens kolleksjon gensere i Pima Cotton kommer i sommerens friske farger og finnes i både rund- og v-hals. Genseren har et smalt snitt og finnes i størrelsene Medium til XXL.

Jakker og chinos, Menswear Oslo

Jakke/Blazer

Hovedblazerne denne sesongen er Loro Piana Summertime. Dette er en ull, silke og lin blanding (67/20/13), noe som henter frem de beste egenskapene i hver kvalitet. En blazer i ren lin vil ikke falle pent på kroppen og krøller mer enn produkter med ull. Blazeren er halvforét, dette gir den en bedre pusteevne og føles mer åpen. Notch lapeller og patchpockets er flott til en blazer som skal brukes om sommeren. Kombiner gjerne med mindre formelle bukser. Loro Piana Summertime er tilgjengelig i Beige, Dark Green, Petroleum, Navy, blå og rosa – Sommerlige og flotte farger, samt meget anvendelig. I tillegg har vi Pecora Nera blazeren og Cerruti iTravel for deg på farten. Begge disse har lik konstruksjon som Summertime blazerne.

Menswear Hegdehaugsveien Bogstadveien Oslo

Chinos (Meyer og Entre Amis)

I tillegg til Meyer chinosene vi har hatt en stund, selger vi nå bukser fra Entre Amis. Dette er et Neapolitansk merke med et smalere snitt. Det er et begrenset antall – hovedsakelig i Navy, lysegrå og lyseblå.

Sko

Denne våren har vi fått inn sko fra merket Delavè. Delavè utfører hele produksjonen i Toscana og skoene er 100% håndlaget med vegetabisk farget skinn. De tre variantene vi har er en Cognac-farget kalveskinns Captoe med flotte detaljer i sømmene. Sålen er en blanding av skinn og gummi. En karbonsvart monkstrap, med skinnsåle og et par blå sneakers med flotte semskede detaljer.

I tillegg til disse nyhetene har vi et stort utvalg sko fra Morandi tilgjengelig i butikkene.

Weekendbag og PC veske

Sesongens skinnprodukter kommer fra italienske Boldrini Selleria. Dette er håndlagde produkter av kalveskinn. Samtlige råvarer og produksjonen er fra område Toscana. I år har vi en romslig weekendbag i mørk brun og en PC veske som kommer i tre farger; sort, brun og lys brun. Hvis du ønsker å lese mer, kan du klikke her.

Flere bilder fra vårens kolleksjon:

Sneakers fra Delave finner du hos Menswear Hegdehaugsveien, Tjuvholmen, Lysaker og TrondheimDress til 17 mai, bryllup og jobb. Menswear Oslo og Trondheim.Jakke, chinos og sneakers hos Menswear HegdehaugsveienJakker og chinos, Menswear OsloNye dresser hos Menswear Hegdehaugsveien, Tjuvholmen, Lysaker og TrondheimSmoking til bryllup finner du hos Menswear i Oslo og Trondheim.