Personvernerklæringadmin2018-10-03T15:29:13+00:00

PERSONVERNERKLÆRING

Denne erklæringen gjelder for Menswear Norge AS – org.nr 986 425 284.
Bedriften er ansvarlig for personopplysninger som samles inn i butikken samt på www.menswear.no.
Bedriften samler inn personopplysninger som navn, adresse, tlf, e-postadresse og informasjon om din bruk av nettsiden i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

HVORDAN INFORMASJON INNHENTES?

Bedriften samler inn opplysninger gjennom kontaktskjema på våre nettsider, kjøp i butikken og i forbindelse med utsendelse av tilbud. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter og tjenester.

FORMÅLET MED INFORMASJONEN SOM INNHENTES ER:

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
.
– For å kunne sende relevant informasjon
.
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

HVORDAN LAGRES INFORMASJONEN?

Informasjon innhentet fra kjøp i våre butikker eller på www.menswear.no lagres i vårt CRM-system. Mailadresse som innhentes på www.menswear.no lagres i vår database for utsendelse av nyhetsbrev.

HVORDAN SLETTES OPPLYSNINGENE?

Generelt: Informasjon slettes på oppfordring ved å ta kontakt.
For nyhetsbrevet meldes du enkelt av ved å klikke på linken nederst på hvert nyhetsbrev.

UTLEVERING AV INFORMASJON TIL TREDJEPART?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men bedriften kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av bedriften.

RETTIGHETER

Som kunde har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.
Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no .

KONTAKTINFORMASJON

Menswear Norge AS
Hegdehaugsveien 36C
0352 OSLO

Telefon 90626268
mail@menswear.no