Jobbskjorter fra Viero Milano finner du hos Menswear
Bestill slimfit skjorter her
Bestill classico skjorter her

Skjorter fra Viero Milano

Generell info om skjorter fra Viero Milano

Skjortemodeller og størrelser

Skjortene fra Viero Milano kommer i to modeller: Classico og Slimfit. Den klassiske modellen kommer i størrelser fra 38 til 46 mens slimfit modellen kommer i størrelsene 38 til 43. Størrelsen angir omkrets på halsen din i cm. så når du skal finne din størrelse måler du med et målebånd rundt halsen, men hvor du lar det være plass til 1-2 fingre.

Ekstra lange ermer

Mange skjorter finnes også i en lang versjon som er markert med “+4” ved siden av størrelsen på skjorten. En skjorte som er ekstra lang (+4) har 4 cm. lengre ermer og er 2 cm. lengre i kroppen enn en standard skjorte.

Mansjett

Mange skjorter finnes med både vanlig/enkel mansjett og dobbel mansjett hvor du må bruke mansjettknapper. Modellen med enkel mansjett har hull i mansjetten slik at du kan bruke mansjettknapper også på den.

Knapper i ekte perlemor

Skjortene har knapper i ekte perlemor som gir de et mye mer eksklusivt preg enn vanlige knapper. Unntaket er de skjortene som har kontrastfarger/fargede knapper.

Stoffkvalitet

Alle skjortene fra Viero Milano produseres i fine bomullstoffer fra noen av italias fremste produsenter. Noen eksempler på dette er Cotonificio AlbiniThomas Mason og Tessitura Monti som alle har produsert skjortestoffer i flere generasjoner. Hva er forskjellen på en skjorte med høy stoffkvalitet og lav kvalitet? Har du noengang kjøpt en skjorte som hadde et veldig mykt og behagelig stoff, men som etter en vask eller to ikke lengre var så myk? Dette er helt normalt med en skjorte i lav kvalitet. Når man har en skjorte i høy stoffkvalitet vil du oppleve det motsatte: Skjorten blir bare bedre og bedre etter hver vask. I tillegg brukes lengre bomullsfibere som gjør at den bli lettere å stryke, noe de fleste setter stor pris på.

Les vår skjorte og slips guide her.
Hvit ensfarget skjorte til 17. mai. Oslo og Trondhei
Skjorter og slips, menswear oslo og trondheim
Dress, skjorte og slips fra Menswear.