Vinterfrakk i ull og cashmere admin 2017-12-08T11:19:05+00:00
  • Vinterfrakker i ull og cashmere fra Viero hos Menswear Oslo og Trondheim

Vinterfrakk i ull og ull/cashmere

Når du bruker dress på vinteren er det viktig å ha en representativ vinterfrakk. Mange bruker alternativer som parkas, eller i verste fall en allværsjakke. Dette passer dårlig sammen med en fin dress så en klassisk vinterfrakk er et must i enhver manns garderobe. Velg en frakk i ull eller blanding av ull/cashmere.

Når du skal velge vinterfrakk så er det viktig å tenke på at dette er et plagg du kommer til å ha i mange år. Velg derfor en frakk som er så tidløs som mulig – både i farge og modell. Svart, koksgrå og mørkeblå er de mest anvendelige fargene, men mørkebrun er også en fin farge for frakk. Det kommer også an på hvor ofte du skal bruke frakken. Er det hovedsakelig til julebord og andre sosiale begivenheter holder det med én frakk og da kan koksgrå eller svart være et godt valg. Hvis du bruker frakk daglig på jobb bør du ha flere frakker og da vil også mørkebrun være aktuell.

Snittet på frakkene vi tilbyr hos Menswear er enkeltspent med tre skjulte knapper. Modellen heter Chesterfield og vi har valgt denne modellen fordi den sammen med en dress er elegant og formell, samtidig som den også passer fint til jeans og genser. Det er den desidert mest anvendelige modellen så hvis du kun skal ha en frakk er dette et godt valg.

Når du skal kjøpe frakk husk å prøv frakken med en dressjakke eller blazer under. Selv om du skal bruke frakken mest med en tynn genser under er det viktig at du har plass til en dressjakke under ved behov.

Når du bruker frakk må du også huske at du må ha et godt skjerf i halsen. De fleste vinterfrakker er åpne i halsen så det kan fort blir kaldt! Velg et skjerf i ull, cashmere eller alpaca ull. Du kan gjerne bruke skjerf i en annen farge enn frakken, for eksempel lysegrått skjerf som passer til både svart, koksgrå og mørkeblå vinterfrakk.

Hos Menswear finner du frakker i ull/cashmere i svart og ren ull med Loro Piana Storm System i mørkeblå, mørkebrun og koksgrå fiskebensmønster.

Frakker er et sesongprodukt som vi har om høsten og vinteren. Om våren, sommeren og høsten har vi også trenchcoat.

Vinterfrakk i ull og cashmere fra Menswear i Oslo og Trondheim