Dresser for menn i Oslo. Stort utvalg til jobb, bryllup og fest.

Dress

I våre butikker finner du nå et utvalg dresser til en spesielt god pris, kun kr. 3.000,- uansett førpris! Tilbudet gjelder kun i butikk, kom innom for en god handel!

Dress er vårt hovedprodukt og dressene kommer i de aller beste ull-kvaliteter fra Viero Milano, Cloth Ermenegildo Zegna, Loro Piana m.fl. Du finner også smoking hos oss, også denne i 100 % ull.

Du finner til enhver tid et stort utvalg dresser i våre butikker og vi har kort leveringstid hvis det må gjøres endringer på dressen av vår skredder.

Alle dressene har et moderne, smalt snitt. Jakken har to knapper og to splitter bak. Buksen kommer med flatfront.

Størrelsene vi fører er standard (44-60). Enkelte modeller kommer også i korte og lange størrelser. Til de fleste dressene er det mulig å kjøpe ekstra bukse. Vi har vår egen, dyktige skredder som tar seg av tilpasninger når det er nødvendig.

Prisene på dress som er lagervare er fra kr. 4.800,- til kr. 6.000,-. Prisen inkluderer tilpasning av bukselengden. Eventuell tilpasning av jakken kommer i tillegg. For Made to Order er det egne priser, besøk en av våre butikker for mer informasjon.

Pris på ekstra bukse til dress er fra kr. 1.600,- til kr. 2.000,-. Tilpasning kommer i tillegg ved kjøp av løs bukse.

Vi tar forbehold om prisendringer.

Skredder: Når det må gjøres tilpasninger av dressen tar det normalt 3-4 dager før den er klar fra skredder. Trenger du dressen fortere? Si fra om dette ved kjøp så gjør vi det vi kan for å få den klar i tide.

Dressene du ser på bildene her er et utvalg av det vi kan tilby. Sortimentet er i stadig endring så utvalget i butikk kan variere fra nettsiden.

Her er dresser du kan bestille på nett for å hente i butikk eller å få den tilsendt. Vi har åpent, se oppdatert info om åpningstider her.