Dresseradmin2019-08-26T10:21:27+00:00

Dresser for menn i Oslo. Stort utvalg til jobb, bryllup, og fest.

Dresser i et stort utvalg kvaliteter hos Menswear i Oslo og Trondheim

Dress

Dress er vårt hovedprodukt og dressene kommer i de aller beste ull-kvaliteter fra Viero Milano, Cloth Ermenegildo Zegna, Loro Piana m.fl. Du finner også smoking hos oss, også denne i 100 % ull.

Du finner til enhver tid et stort utvalg dresser i våre butikker med kort leveringstid.

I tillegg kan vi tilby Made to Order fra Loro Piana. Her kan du velge blant et stort utvalg stoffer og bestille din favorittdress. Leveringstid på Made to Order er kun 6 uker.

Alle dressene har et moderne, smalt snitt. Jakken har to knapper og to splitter bak. Buksen kommer med flatfront.

Størrelsene vi fører er standard (44-60). Enkelte modeller kommer også i korte og lange størrelser. Til de fleste dressene er det mulig å kjøpe ekstra bukse. Vi har vår egen, dyktige skredder som tar seg av tilpasninger når det er nødvendig.

Prisene på dress som er lagervare er fra kr. 4.495,- til kr. 5.995,-. Prisen inkluderer tilpasning av bukselengden. Eventuell tilpasning av jakken kommer i tillegg. For Made to Order er det egne priser, besøk en av våre butikker for mer informasjon.

Pris på ekstra bukse til dress er fra kr. 1.495,- til kr. 1.795,-. Tilpasning kommer i tillegg ved kjøp av løs bukse.

Vi tar forbehold om prisendringer.

Skredder: Når det må gjøres tilpasninger av dressen tar det normalt 3-4 dager før den er klar fra skredder. Trenger du dressen fortere? Si fra om dette ved kjøp så gjør vi det vi kan for å få den klar i tide.

Dressene du ser på bildene her er et utvalg av det vi kan tilby i våre fysiske butikker. Kjøp av dress krever ofte justering hos skredder, derfor har vi per i dag ikke lagt opp til salg over nett.

Vårens nyheter er på plass i butikkene nå!
De siste nyhetene er nå å finne i våre butikker! Lyse dresser i lette ullkvaliteter. Skal du ha ny dress til sommerens bryllup, 17. mai eller bare en ny sommerlig jobbdress har du nå større utvalg å velge blant!

Et utvalg dresser

Her viser vi deg et utvalg av de dressene vi fører. Det er ikke alle dressene som tilbys i alle størrelser hele året, noen er “limited edition” dresser som kommer i et begrenset antall. De klassiske ensfargede dressene har stort sett alltid på lager, i tillegg til hyppige leveranser. Meld deg gjerne på vår populære mailingliste for oppdateringer.

Dress fra Menswear Made to Order

Ønsker du noe mer spesielt kan en dress fra vårt Made to Order-program være en løsning! Dressen på bildet over er i stoffet Loro Piana Mooving – perfekt for deg som reiser mye.

Smoking til bryllup hos Menswear Hegdehaugsveien/Bogstadveien Oslo

Smoking til bryllup.
Viero Milano
100 % ull
Kr. 5.000,-

Du finner smoking i tre modeller hos oss; Svart med sjalskrage, midnightblue med sjalskrage og svart med peak lapels (spisse slag). Alle smokingene er i en lett og god ullkvalitet.

Les mer om smoking og se flere bilder på vår egen side som omhandler smoking.

Les mer om smoking

Viero Milano logo - vieromilano.it

Dette var kun et utvalg av dressene du finner hos oss. Besøk oss gjerne for å se hele sortimentet.