Dresser admin 2018-10-03T13:58:35+00:00

Dresser for menn i Oslo. Stort utvalg til jobb, bryllup, og fest.

Dress er vårt hovedprodukt og dressene kommer i de aller beste ull-kvaliteter fra Viero Milano, Cloth Ermenegildo Zegna, Loro Piana m.fl. Du finner også smoking hos oss, også denne i 100 % ull.

Alle dressene har et moderne, smalt snitt. Jakken har to knapper og to splitter bak. Buksen kommer med flatfront. Både jakke og bukse har en smal, moderne passform.

Størrelsene vi fører er standard (44-60). Enkelte modeller kommer også i korte og lange størrelser. Til de fleste dressene er det mulig å kjøpe ekstra bukse. Vi har vår egen, dyktige skredder som tar seg av tilpasninger når det er nødvendig.

Prisene på dress er fra kr. 4.495,- til kr. 5.995,-. Prisen inkluderer tilpasning av bukselengden. Eventuell tilpasning av jakken kommer i tillegg.

Pris på ekstra bukse til dress er fra kr. 1.495,- til kr. 1.795,-. Tilpasning kommer i tillegg ved kjøp av løs bukse.

Vi tar forbehold om prisendringer.

Skredder: Når det må gjøres tilpasninger av dressen tar det normalt 3-4 dager før den er klar fra skredder. Trenger du dressen fortere? Si fra om dette ved kjøp så gjør vi det vi kan for å få den klar i tide.

Dressene du ser på bildene her er et utvalg av det vi kan tilby i våre fysiske butikker. Kjøp av dress krever ofte justering hos skredder, derfor har vi per i dag ikke lagt opp til salg over nett.

Blå ensfarget dress i Loro Pianas Four Seasons stoff. Menswear Oslo og Trondheim.

Et utvalg dresser

Her viser vi deg et utvalg av de dressene vi fører. Det er ikke alle dressene som tilbys i alle størrelser hele året, noen er “limited edition” dresser som kommer inn i et begrenset utvalg og som så går ut av sortimentet. De mer klassiske ensfargede dressene har vi hyppige leveranser av. Meld deg gjerne på vår populære mailingliste for oppdateringer.

Dress til jobb, bryllup og fest hos Menswear Oslo og Trondheim

Tre klassiske dresser fra Viero Milano i Super 120’S ren ull. Svart, mørkeblå og koksgrå dress, kr. 4.495,-. Dressene passer like godt til jobb som til bryllup og fest.

Mørk blå ensfarget dress til bryllup, jobb eller andre anledninger. En populær og anvendelig dress i ren ull.

Mørk blå ensfarget dress fra Viero Milano i Super 120’S kvalitet. En svært anvendelig dress som passer godt til jobb, bryllup og 17. mai. Kr. 4.495,-

Koksgrå ensfarget dress til jobb, bryllup eller andre formelle anledninger. Menswear Oslo og Trondheim

Koksgrå ensfarget dress i Super 120’S kvalitet fra Viero Milano. En perfekt jobbdress, men den passer også godt til for eksempel bryllup. Dette er kanskje den aller mest anvendelige dressen. Hvor formell den er styrer du i stor grad med valg av skjorte og tilbehør. Denne dressen inngår i vårt hovedsortiment og er tilgjengelig hele året. Kr. 4.495,-.

Mørk blå ensfarget dress, Loro Piana Four Sesaons

Mørk blå ensfarget dress.
Loro Piana Four Seasons
Super 130’S, 100 % ull
Kr. 4.995,-

Klassisk blådress i stoffet Four Seasons fra Loro Piana. En dress du kan bruke hele året, passer fint til både jobb, bryllup og fest. Denne dressen har i flere år vært en bestselger og inngår i vårt hovedsortiment.

Til denne dressen er det mulig å kjøpe ekstra bukse.

Loro Piana logo

Koksgrå ensfarget dress til jobb fra Viero Milano

Koksgrå ensfarget dress fra Viero Milano. Super 120’S. Kun kr. 4.495,-

Svart ensfarget dress, Loro Piana Four Sesaons

Svart ensfarget dress.
Loro Piana Four Seasons
Super 130’S, 100 % ull
Kr. 4.995,-

Klassisk svart dress i stoffet Four Seasons fra Loro Piana. En dress du kan bruke hele året, passer best til mer formelle anledninger som begravelse og bryllup.

Loro Piana logo

Koksgrå ensfarget dress fra Viero Milano

Koksgrå ensfarget dress.
Viero Milano
Super 120’S, 100 % ull
Kr. 4.495,-

En koksgrå dress er ofte førstevalget når man skal ha dress på jobb. En veldig anvendelig dress som passer til så og si alle anledninger enten det er jobb, bryllup eller fest. Hvor formell dressen er styrer du med skjorten, slipset og tilbehøret.

Stoffet er i 100 % ull i en fin Super 120’S kvalitet som er lett å behagelig å ha på seg.

Viero Milano logo - vieromilano.it

Ermenegildo Zegna Traveller Microsphere koksgrå ensfarget dress.

Koksgrå ensfarget dress.
Ermenegildo Zegna Traveller Microsphere
100 % ull
Kr. 5.995,-

Koksgrå ensfarget dress i det fantastiske Traveller stoffet fra Ermenegildo Zegna. Denne dressen inngår i vårt hovedsortiment. Til denne dressen er det mulig å kjøpe ekstra bukse.

Traveller micronsphere
In studying the leaves of the lotus, scientists discovered their almost magical property of staying clean: neither dirt nor water manages to stick to their structured surface.
Zegna has developed a new finish that enables its TRAVELLER fabric to resist staining without affecting its performance characteristics and softness.

Cloth Ermenegildo Zegna logo

Ermenegildo Zegna Traveller navy ensfarget dress.

Mørkeblå ensfarget dress.
Ermenegildo Zegna Traveller
100 % ull
Kr. 5.995,-

Mørkeblå/navy ensfarget dress i det fantastiske Traveller stoffet fra Ermenegildo Zegna. Traveller stoffet er laget i ren ull i de fineste ullfibere som gjør at den krøller mindre. Denne dressen inngår i vårt hovedsortiment. Til denne dressen er det mulig å kjøpe ekstra bukse.

Mer info om Traveller

The “easy” fabric par excellence, Traveller is made of very flexible and elastic superfine wool. Yarns are high-twisted to ensure a clean appearance and crisp handle.
Garments made of Traveller, in fact, are extremely resistant to creasing, for permanent and impeccable aplomb. Traveller is the ideal fabric for making comfortable and innovative garments for men who are always on the move.

Cloth Ermenegildo Zegna logo

Smoking til bryllup hos Menswear Hegdehaugsveien/Bogstadveien Oslo

Smoking til bryllup.
Viero Milano
100 % ull
Kr. 4.995,-

Du finner smoking i tre modeller hos oss; Svart med sjalskrage, midnightblue med sjalskrage og svart med peak lapels (spisse slag). Alle smokingene er i en lett og god ullkvalitet.

Les mer om smoking og se flere bilder på vår egen side som omhandler smoking.

Les mer om smoking

Viero Milano logo - vieromilano.it

Dette var kun et utvalg av dressene du finner hos oss. Besøk oss gjerne for å se hele sortimentet.