Dresseradmin2018-10-31T14:42:16+00:00

Dresser for menn i Oslo. Stort utvalg til jobb, bryllup, og fest.

Ermenegildo Zegna Traveller Microsphere koksgrå ensfarget dress.

Dress er vårt hovedprodukt og dressene kommer i de aller beste ull-kvaliteter fra Viero Milano, Cloth Ermenegildo Zegna, Loro Piana m.fl. Du finner også smoking hos oss, også denne i 100 % ull.

Alle dressene har et moderne, smalt snitt. Jakken har to knapper og to splitter bak. Buksen kommer med flatfront.

Størrelsene vi fører er standard (44-60). Enkelte modeller kommer også i korte og lange størrelser. Til de fleste dressene er det mulig å kjøpe ekstra bukse. Vi har vår egen, dyktige skredder som tar seg av tilpasninger når det er nødvendig.

Prisene på dress er fra kr. 4.495,- til kr. 5.995,-. Prisen inkluderer tilpasning av bukselengden. Eventuell tilpasning av jakken kommer i tillegg.

Pris på ekstra bukse til dress er fra kr. 1.495,- til kr. 1.795,-. Tilpasning kommer i tillegg ved kjøp av løs bukse.

Vi tar forbehold om prisendringer.

Skredder: Når det må gjøres tilpasninger av dressen tar det normalt 3-4 dager før den er klar fra skredder. Trenger du dressen fortere? Si fra om dette ved kjøp så gjør vi det vi kan for å få den klar i tide.

Dressene du ser på bildene her er et utvalg av det vi kan tilby i våre fysiske butikker. Kjøp av dress krever ofte justering hos skredder, derfor har vi per i dag ikke lagt opp til salg over nett.

Ull som skal bli til en blå dress hos vår leverandør Cerruti i Biella, Italia.
Lanificio F.lli Cerruti dal 1881
Kvalitetskontroll av stoff til blådress hos Cerruti i Biella, Italia

Et utvalg dresser

Her viser vi deg et utvalg av de dressene vi fører. Det er ikke alle dressene som tilbys i alle størrelser hele året, noen er “limited edition” dresser som kommer i et begrenset utvalg og som så går ut av sortimentet. De klassiske ensfargede dressene har vi hyppige leveranser av. Meld deg gjerne på vår populære mailingliste for oppdateringer.

Dress til jobb, bryllup og fest hos Menswear Oslo og Trondheim

Tre klassiske dresser fra Viero Milano i Super 120’S ren ull. Svart, mørkeblå og koksgrå dress, kr. 4.495,-. Dressene passer like godt til jobb som til bryllup og fest.

Smoking til bryllup hos Menswear Hegdehaugsveien/Bogstadveien Oslo

Smoking til bryllup.
Viero Milano
100 % ull
Kr. 4.995,-

Du finner smoking i tre modeller hos oss; Svart med sjalskrage, midnightblue med sjalskrage og svart med peak lapels (spisse slag). Alle smokingene er i en lett og god ullkvalitet.

Les mer om smoking og se flere bilder på vår egen side som omhandler smoking.

Les mer om smoking

Viero Milano logo - vieromilano.it

Dette var kun et utvalg av dressene du finner hos oss. Besøk oss gjerne for å se hele sortimentet.