close

Om Oss

Menswear Norge AS eies og drives av gründeren Tore Nergaard. Menswear ble startet vinteren 2000 med en litt tilfeldig tur til Milano. Målet har alltid vært å tilby herrekonfeksjon av høy kvalitet til en så god pris som mulig. Den første leverandøren var Ermenegildo Zegna, og i dag 23 år senere er dette fortsatt en av de viktigste leverandørene til Menswear.

Første utsalgssted var i Hegdehaugsveien, før turen gikk videre til Lysaker i 2010, Tjuvholmen i 2011 og Bjørvika i 2022. Helt fra starten har tanken vært å kjøpe direkte fra fabrikker i Italia, fremfor å gå gjennom agenter som stort sett bare fører til at du som kunde må betale mer for produktene.

Her er noen bilder fra forskjellige besøk hos leverandører:

Besøk hos Ermenegildo Zegna i 2011

Besøk hos Ermenegildo Zegna i 2011

Besøk hos Ermenegildo Zegna i 2011

Besøk hos slipsprodusent i Como i 2019

Menswear.no – spesialforretninger med dress, skjorter, slips og tilbehør.

Menswear har fire spesialforretninger for dress, smoking og tilbehør i Oslo og Bærum. Enten du trenger dress til jobb, , julebord, bryllup eller fest kan vi hjelpe deg. Smoking er også veldig populært, spesielt til bruk i bryllup.

Hos oss finner du dresser med et moderne snitt, i fantastiske stoffer fra italias fremste veverier; Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Guabello og Cerruti. Den mest populære dressfargen er blå, derfor har vi alltid et stort utvalg blådresser tilgjengelig i våre butikker. Ønsker du noe annet en det vi har på lager kan du velge fra hundrevis av stoffer og bestille akkurat den dressen du ønsker deg.

Du finner også dresser, skjorter, slips og tilbehør fra Viero Milano i våre butikker og i nettbutikken.

Det kommer ofte nyheter så meld deg på vår mailingliste for å få oppdateringer når det kommer større leveranser.