close

Dress til 17. mai

Dress til 17. Mai

Noen uker før 17. Mai er det på tide å sjekke at dressen passer, og at den hvite skjorten faktisk er hvit. Er det behov å bytte ut dressen, eller ønsker du et helt nytt antrekk? Vi er her for å hjelpe deg!

Populære valg

Det er ingen regel for hva slags farge dressen skal ha, så velg den fargen du liker og føler deg vel i! Dresser i blånyanser egner seg veldig godt til bruk på nasjonaldagen. En klassisk Navy dress alltid meget populær, men det er også fint å velge en litt mer vårlig, lysere dress i blått, grått eller beige.

Blazer er et flott alternativ til dressen

Dersom du ønsker et mindre formelt antrekk til festdagen, er en blazer et meget godt valg. Vi tilbyr alltid blazere, men for å kunne velge blant et større sortiment tilbyr vi “made-to-order”. Her kan du velge blant et veldig stort utvalg stoffer og blazeren produseres for deg. Det tar litt lengre tid så her må du være ute i litt bedre tid. Vi har blazere i ull, cashmere, ull/lin/silke og flere andre komposisjoner.

Slips og lommetørkle – de viktige detaljene som gjør antrekket!

17. Mai er virkelig dagen for å pynte seg, og det er et must med slips og lommetørkle til dressen! Dette er viktige detaljer som hever hele antrekket, og som også gir deg muligheten til å bruke litt farger.

Velg gjerne et slips som inneholder farger som rødt, hvitt og blått, og et lommetørkle som matcher. Det er viktig at slipset og lommetørklet du velger har likhetstrekk, men de trenger ikke å være helt like. Eksempelvis kan du ha et slips som er blått med røde og hvite striper, og et ensfarget hvitt eller rødt lommetørkle. Et tørkle i hvitt er aldri feil dersom du er usikker. Det er ikke alltid like enkelt å finne fargekombinasjoner som passer fargen på dressen din, men kom innom en av våre butikker, så gir vi deg både god hjelp og inspirasjon!

Sko og belte

Husk å ha nypussede sko med matchende belte til antrekket. Du kan gjerne velge brune sko, det passer veldig godt til blå eller grå dress. Planlegger du å bruke sort dress, bør du også ha sort tilbehør.  Det er også viktig å merke seg at beltet er en detalj som gjør antrekket komplett, og skal ikke snerpe buksen sammen – dette skjer ofte hvis buksen er for vid i livet.

Menswear hjelper deg!

Med et øye for detaljer, kan du være trygg på at du får den beste hjelpen hos oss! Unngå gjerne å handle i siste liten, slik at vi rekker å ha dressen din ferdig justert før den store festdagen. Uansett gjør vi vårt ytterste for at du skal skinne 17. Mai!

Besøk en av våre butikker så hjelper vi deg med antrekket til 17. mai!

HippHippHurra!

 

About the Author

Tore Nergaard

Tags:

Menswear.no – spesialforretninger med dress, skjorter, slips og tilbehør.

Menswear har fire spesialforretninger for dress, smoking og tilbehør i Oslo og Bærum. Enten du trenger dress til jobb, , julebord, bryllup eller fest kan vi hjelpe deg. Smoking er også veldig populært, spesielt til bruk i bryllup.

Hos oss finner du dresser med et moderne snitt, i fantastiske stoffer fra italias fremste veverier; Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Guabello og Cerruti. Den mest populære dressfargen er blå, derfor har vi alltid et stort utvalg blådresser tilgjengelig i våre butikker. Ønsker du noe annet en det vi har på lager kan du velge fra hundrevis av stoffer og bestille akkurat den dressen du ønsker deg.

Du finner også dresser, skjorter, slips og tilbehør fra Viero Milano i våre butikker og i nettbutikken.

Det kommer ofte nyheter så meld deg på vår mailingliste for å få oppdateringer når det kommer større leveranser.