close

Skinnbelte til dressen din

Belte til dress

Belter er et viktig tilbehør for mange antrekk, og det er viktig å velge et belte som passer til anledningen og stilen din. Belter fra merket “Viero Milano” er laget av høyeste kvalitet skinn og produseres i Bergamo, Italia. Beltet har høy kvalitet både på fremsiden og bakside, slik at du kan være sikker på at du får et belte som vil vare lenge og se bra ut.

Viero Milano tilbyr belter i tre farger: mørkebrun, lysebrun og svart. Det er viktig å velge en farge som passer til skoene dine, slik at beltet fremhever antrekket ditt på best mulig måte. Beltene finnes i lengdene 85, 90, 95, 100, 105 og 110 cm, slik at du kan finne det perfekte beltet for deg.

Belter er ikke bare et praktisk tilbehør, men også en måte å tilføye personlighet og stil til antrekket ditt. Viero Milano tilbyr belter av høyeste kvalitet, slik at du kan være sikker på at du får et belte som vil vare lenge og se bra ut. Velg det perfekte beltet for deg og legg til litt ekstra stil og personlighet i antrekket ditt.

Hos Menswear har vi alltid belter tilgjengelig i alle størrelsene.

 

About the Author

Tore Nergaard

Tore er grunnleggeren av Menswear Norge AS, en herrebutikk lokalisert i Oslo, Norge siden 2000. Han er lidenskapelig opptatt av historien til herremote i Europa, og vil gjerne ha deg utstyrt for en kjekk dress på noen av våre praktiske steder i Oslo.

Tags:

Leave a Reply

Menswear.no – spesialforretninger med dress, skjorter, slips og tilbehør.

Menswear har fire spesialforretninger for dress, smoking og tilbehør i Oslo og Bærum. Enten du trenger dress til jobb, , julebord, bryllup eller fest kan vi hjelpe deg. Smoking er også veldig populært, spesielt til bruk i bryllup.

Hos oss finner du dresser med et moderne snitt, i fantastiske stoffer fra italias fremste veverier; Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Guabello og Cerruti. Den mest populære dressfargen er blå, derfor har vi alltid et stort utvalg blådresser tilgjengelig i våre butikker. Ønsker du noe annet en det vi har på lager kan du velge fra hundrevis av stoffer og bestille akkurat den dressen du ønsker deg.

Du finner også dresser, skjorter, slips og tilbehør fra Viero Milano i våre butikker og i nettbutikken.

Det kommer ofte nyheter så meld deg på vår mailingliste for å få oppdateringer når det kommer større leveranser.