close

Slips for alle anledninger

Slips er en viktig detalj i mange formelle og semi-formelle anledninger. Det finnes mange muligheter for å bruke slips, og det er viktig å velge riktig type og farge for anledningen.

Viero Milano er et merke som tilbyr høykvalitets slips laget av 100 % silke. Disse slipsene produseres i Como, Italia, og er laget av stoffer av høyeste kvalitet. Produsentene av stoffene som brukes i Viero Milano-slipsene produserer også for noen av Europas mest kjente merker, noe som gir deg den beste kvaliteten på markedet.

Det finnes mange anledninger hvor det passer å bruke slips. For eksempel er slips et must i formelle anledninger som bryllup, begravelser, middager og andre formelle sammenkomster. Det er også vanlig å bruke slips på jobb, spesielt i mer formelle bransjer som finans og advokatfirmaer. Selv om slips ikke er nødvendig på alle jobber, kan det være en god måte å vise respekt og profesjonalitet på.

I tillegg til å være et formelt plagg, kan slips også være en måte å tilføye personlighet og stil til antrekket ditt. Med et bredt utvalg av farger, mønstre og teksturer, kan slips være en måte å skille seg ut og vise din unike stil.

Viero Milano tilbyr et stort utvalg av slips i ulike farger og mønstre, så det er enkelt å finne det perfekte slipset for enhver anledning. Med sin høye kvalitet og italienske craftsmanship, kan du være sikker på at du får et slips som vil vare lenge og se bra ut.

Når du velger slips, er det viktig å huske på kvaliteten på stoffet. Silke er et ideelt valg fordi det er både slitesterkt og behagelig å ha på. Viero Milano bruker kun høykvalitets silke i sine slips, så du kan være sikker på at du får et produkt av høyeste kvalitet.

I tillegg til å velge et slips av høy kvalitet, er det også viktig å vurdere mønsteret og fargen på slipset. Pass på at du velger en farge og et mønster som passer til anledningen og resten av antrekket ditt. For formelle anledninger, er det vanlig å velge en enfarget slips i en dyp farge, mens mer casual anledninger kan tillate mer fargerike og mønstrete slips.

Hos Menswear finner du til enhver tid et veldig godt utvalg slips fra Viero Milano. Utvalget varierer gjennom hele året, og vi tilpasser oss til den aktuelle sesongen. Om høsten er det litt mer fokus på de mørkere fargene som mørkeblå, mørkegrønn, burgunder og brun. Når våren nærmer seg kommer det inn lysere farger som gul, rosa, lyseblått og andre lysere slips.

 

About the Author

Tore Nergaard

Tore er grunnleggeren av Menswear Norge AS, en herrebutikk lokalisert i Oslo, Norge siden 2000. Han er lidenskapelig opptatt av historien til herremote i Europa, og vil gjerne ha deg utstyrt for en kjekk dress på noen av våre praktiske steder i Oslo.

Tags:

Leave a Reply

Menswear.no – spesialforretninger med dress, skjorter, slips og tilbehør.

Menswear har fire spesialforretninger for dress, smoking og tilbehør i Oslo og Bærum. Enten du trenger dress til jobb, , julebord, bryllup eller fest kan vi hjelpe deg. Smoking er også veldig populært, spesielt til bruk i bryllup.

Hos oss finner du dresser med et moderne snitt, i fantastiske stoffer fra italias fremste veverier; Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Guabello og Cerruti. Den mest populære dressfargen er blå, derfor har vi alltid et stort utvalg blådresser tilgjengelig i våre butikker. Ønsker du noe annet en det vi har på lager kan du velge fra hundrevis av stoffer og bestille akkurat den dressen du ønsker deg.

Du finner også dresser, skjorter, slips og tilbehør fra Viero Milano i våre butikker og i nettbutikken.

Det kommer ofte nyheter så meld deg på vår mailingliste for å få oppdateringer når det kommer større leveranser.